Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
Kertemindelisten
- Vejen frem
 

Sammenhæng mellem hovedbyer og landsbyerne 

Kertemindelisten vil:

  • Lægge afgørende vægt på, at lokalområdernes udviklings- og trivselsmuligheder bliver tilgodeset igennem en aktiv landsbypolitik og samarbejde med landsbyrådene.
  • Kommunen skal overordnet påtage sig en koordinerende og tilskyndende rolle for samvirke mellem handelsliv, borgere, foreninger og andre med henblik på at styrke kommunens lokalsamfund. I den forbindelse skal vi have mod til at tænke utraditionelt og anderledes.
  • Det er vigtigt at lokalområderne skal sikres fundamentale tilbud til borgerne, såsom daginstitutioner, skoler og mulighed for sport og kultur.

Kerteminde Kommune er bygget op omkring 3 hovedbyer og en gruppe velfungerende landsbyer, og forudsætningen for, at kommunen kan hænge sammen som en velfungerende helhed er, at disse lokale områder trives. Velfungerende lokalområder er basis for netværk, sociale relationer, tryghed og miljø. Derfor tager vi altid udgangspunkt i det enkelte lokalområdes behov, når vi har debatteret kommuneplan, lokalplaner, skoler, daginstitutioner osv.

En lokal daginstitution, en lokal skole, lokale indkøbsmuligheder, fritids- og kulturtilbud i nærmiljøet og god tilgængelighed for alle – også ældre og svagelige – er med til at skabe liv, trivsel og vækst i lokalområderne.

 

 
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS