Websitet anvender cookies. Læs mere... 
Vis siden i mobilvisning
Kertemindelisten
- Vejen frem
 

Danmarks bedste folkeskole 

KertemindeListen vil:

  • En folkeskole, der er rummelig – men inklusion skal ske med stor omtanke, og der skal følge ressourcer med – således at alle elever bliver tilgodeset, og fagligheden ikke lider skade.
  • Vi vil på alle måder arbejde for at fremme en konstruktiv dialog mellem skoleledelse, lærere, elever og forældre.
  • Vi vil arbejde for, at give den enkelte skole friheden til at selv at tilrettelægge deres daglige virke og undervisning, udfra de lokale forudsætninger der er tilstede.
  • Skolerne skal være åbne for inddrage pædagoger, foreninger, forskellige erhvervsgrupper og andre i lokalsamfundet, hvor det kan medvirke til at tænke og handle nyt.
  • KertemindeListen ønsker ikke flere skolelukninger.

KertemindeListen vil sikre rammer for, at skolerne kan udfolde deres individualitet og potentiale i et respektfuldt samarbejde mellem ledelse, lærere, elever og forældre. Vi skal ikke have 6 ens skoler, for hver enkelt skoles personale, børn og forældre er forskellige og kan sammen skabe noget “særligt” på netop deres skole. Vi har tillid til, at skolerne hver især kan finde egne udviklingsveje, og at det vil skabe en rigdom af forskellige løsninger i skolernes arbejde.

KertemindeListen mener at nærhed til skolen er vigtig for især de mindre børn, og at skolerne spiller en vigtig rolle i lokalområdernes liv. Tilpasning til et eventuelt faldende elevtal bør snarere ske således, at de enkelte skoler som udgangspunkt bevares, men at dele af bygningsmassen bruges til andre formål i tider med færre elever.

 

 
Webdesign: aeconsultPowered by Archturus CMS